Prijzenpakket Spin to Win

Hieronder vindt u een overzicht van alle prijzen waar u kans op maakt tijdens deze periode. 

4 omdozen VD

De hoofdprijs van de SPIN to WIN actie is VD installatiedraad van Draka. In totaal ontvangt u 4 omdozen. Iedere omdoos bevat 5 octaboxen in een specifieke kleur vinyl installatiedraad. 

UC Home - 350 meter

De UC Home is een netwerkkabel speciaal ontwikkeld voor woningen en kleinere bedrijfsnetwerken. Dankzij de compacte afmetingen is de kabel makkelijk te installeren.

Ring Profit - 25 meter

Profit VD is een voorbedrade buis met installatiedraad. Door de combinatie van buis en draad hoeft u minder handelingen te verrichten en bespaart u veel tijd en kosten. 

Happy Socks - Draka editie

De naam zegt het eigenlijk al: vrolijke en creatieve sokken. De sokken zijn extra speciaal doordat het speciale jubileum editie sokken zijn. Bij winst ontvang je één paar Draka Happy Socks. 

VVV Cadeaubon t.w.v. € 10,00

Deze oer-Hollandse cadeaubon is bij meer dan 1.000 verschillende winkels te besteden, zoals bijvoorbeeld de HEMA, Bijenkorf of Intratuin. Ook leuk voor dagje uit naar de Efteling!

2,5 uur gratis paintballen

2,5 uur lang paintballen met acht collega’s of vrienden. Inclusief gebruik van masker, overall, kluisje en een wapen met 50 kogels p.p. Paintballen kan op acht verschillende locaties.